Ik fotografeer

IK FOTOGRAFEER

Fotografie

Fotografie heeft vaak iets magisch. Je kunt bewegend beeld in het moment vastleggen, je kunt een stil moment bewegend laten lijken, je kunt de wereld in zwart-wit bekijken, of er heel andere dingen mee zeggen. Mijn camera is mijn middel om de realiteit net een andere draai mee te geven. Van een eenvoudig voorwerp of een simpele setting een bijzonder kunstwerk maken, waarbij je heel vaak niet kunt ontdekken wat het oorspronkelijk was. En tussen jou en mij: het zal ook een mysterie blijven.

Vraag van mij geen ‘normale’ foto’s. Mijn fascinatie ligt in de details, de dingen die je pas gewaarwordt als je ze op een andere manier bekijkt en als je iets doet wat niet volgens het boekje van De Fotografie is.

Mijn portfolio bestaat uit onderwerpen die uiteenlopen van fotodocumentaires tot natuur en van abstract tot realistisch. Vaak werk ik met zwart-wit, alhoewel ik ook best van kleur houd. De sfeer is veelal mysterieus, dromerig, maar soms word je met een dreun wakker geschud. Enfin, kijk zelf maar:

Bekijk mijn portfolio fotografie


Fotokunst op jouw muur?

Bekijk en bestel mijn werk via mijn shop op Werk aan de Muur. Kies zelf materiaal en formaat.