Shop Werk aan de Muur

IK VERKOOP

Mijn shop op Werk aan de Muur

En nu wil je natuurlijk een mooi, interessant, sierlijk, of wervelend kunstwerk voor thuis of op kantoor! Een groot deel van mijn werk verkoop ik als reproductie via Werk aan de Muur. Je kunt zelf kiezen in welk formaat je het werk wilt en in welke uitvoering. Of je nu een klein hoekje te vullen hebt, of een grote muur, er zijn veel mogelijkheden, passend bij elk budget.

Je kunt mijn kunst inmiddels in heel Nederland tegenkomen en zelfs Duitsland. Van Groningen tot Gouda en Zwolle tot Zeist, Bremen tot Fuldatal. Ja, die laatste moest ik ook even opzoeken.

Hieronder zie je mijn werken die op dit moment beschikbaar zijn. Als je op een afbeelding klikt, kom je in mijn shop op Werk aan de Muur terecht en van daaruit kun je verder bestellen. Voor alle vragen en opmerkingen over bestellen, leveringstijden et cetera verwijs ik je door naar Werk aan de Muur. Zij kunnen je alles vertellen en helpen je graag verder.

Ik zet regelmatig nieuw werk op Werk aan de Muur wat in het overzicht hieronder verschijnt. Wil je graag een kunstwerk dat wel in mijn portfolio zit, maar niet op deze pagina of in de shop staat? Soms is het mogelijk om alsnog een reproductie te kopen, maar kan het alleen in een bepaalde afmeting of, bijvoorbeeld in het geval van een fotodocumentaire, als fotoserie. Stuur mij een mail en ik laat je weten wat de opties zijn.

SHOP MIJN KUNST

1 13 14 15

(als je geen kunstwerken in beeld ziet, dan kun je via deze link direct naar mijn shop op Werk aan de Muur)

Inspireer anderen!

Laat zien welk kunstwerk van mij jij hebt gekocht en hoe het in jouw interieur staat. En zelf ben ik natuurlijk ook nieuwsgierig hoe mijn werk in jouw huis eruitziet. Hoe werkt het?
• Via Werk aan de Muur: na je bestelling krijg je vanzelf de vraag of je een foto wilt sturen. Deze komt in mijn shop bij het betreffende kunstwerk te staan. Persoonlijke gegevens, zoals je naam, worden weggelaten. Voorbeeld
• rechtstreeks aan mij: je foto krijgt een plek op deze site. Ik overleg met jou of je naam erbij mag of dat je liever anoniem door het leven gaat.